REGLAMENT 2018

27 DE MAIG DE 2018. RODA DE TER I LES MASIES DE RODADescarregar reglament 2018 pdf


Descarregar autoritzacio menors 2018 pdf


1. La cursa és oberta a majors de 16 anys. Els menors de 18 anys hauran de presentar una autorització dels pares o tutors legals.

2. L’organització tancarà inscripcions a 300 corredors, seguint estricte ordre d’inscripció, ja sigui en els dies previs a la cursa o el mateix dia.

3. És responsabilitat dels participants portar l’equipament, calçat i material necessari per a la realització de la cursa.

4. Inscriure-s’hi implica l’acceptació d’aquest Reglament i els participants declaren estar preparats per a realitzar la prova i són els únics responsables del seu estat de forma, així com dels problemes mèdics que puguin derivar. El participant eximirà a l’organització d’aquesta prova de qualsevol responsabilitat en cas d’accident o lesió.

5. Cal guardar respecte absolut pels altres participants, pels organitzadors i per la natura.

6. Hi ha dos circuits un d’11km i 420m de desnivell positiu i l’altre de 19Km i 700m de desnivell positiu que transcorren per camins de pista i corriols.

7. Els circuits per on discorre la cursa de muntanya estarà degudament identificat i marcat amb cintes i cartells indicadors. Hi haurà 4 punts d’avituallament.

8. Al finalitzar la cursa hi haurà una botifarrada i obsequis per tots els participants.

9. L’organització es reserva el dret de desqualificar aquells participants que tinguin una actitud inadequada o no tinguin cura de l’entorn natural.

10. L’organització es reserva el dret d’anul•lar o modificar la prova degut a causes imprevistes. La pluja no serà un obstacle per a la realització de la cursa.

11. El pitrall haurà de ser ben visible. Tot aquell/a que no el dugui, no passi pels controls o no el porti a la arribada, no entrarà a la classificació.

12. La cursa es tancarà a les 13:30h, 4 hores després de la sortida. En cas de ser superat pel “cotxe escombra”, el participant s’haurà de retirar de la cursa i si continua ho farà sota la seva responsabilitat.

13. No s’admetrà seguir la cursa amb vehicles (cotxes, motos, bicicletes) no autoritzats.

14. Les butlletes d’inscripció i/o el formulari d’inscripció on-line han de ser correctament emplenats amb tots els seus apartats abans del 18 de maig a les 12:00h de la nit.

15. Preus de les curses: Curta: 8€ federats i 11€ no federats. Llarga: 12€ federats i 15€ no federats.

16. El mateix dia de la cursa es faran inscripcions amb un recàrrec de 8€.

17. Cal portar el comprovant d’inscripció per recollir el pitrall i portar la targeta de la federació en cas de tenir-la.

18. L’hora de sortida de la cursa és a les 09:30h del matí al Parc del carrer Collsacabra, davant del pavelló de Roda de Ter.

19. En cas de desorientar-vos, perdre-us o tenir un accident, podeu trucar als telèfons 618299237 o informar als organitzadors.

20. En cas d’abandonar la cursa cal notificar-ho a l’organització.

21. Es lliuraran els premis següents en les dues curses, en categoria femení i masculí: els tres primers, els dos primers locals i els tres primers per equips en el cas de la cursa llarga.

22. Els resultats de la cursa es podran consultar a www.rodadeter.cat o al facebook Cursa de Muntanya Saltamarges.

23. El participant a la cursa dóna el seu consentiment perquè les imatges captades durant la prova, es puguin fer servir per a la posterior difusió tant als mitjans de comunicació ,com en altres mitjans (webs, butlletins, revistes...) de l'Ajuntament de Roda i altres.

24. La participació en la prova suposa l’acceptació de tota la normativa esmentada anteriorment. Tot allò que no hi quedi especificat restarà sota la decisió de l'organització.